dilluns, 30 de juliol del 2018

Acomiadem Oz i la ciutat Meragda

I un any més,el casal arriba a la seva fi.

Avui acomiadem cinc setmanes que han estat carregades d'aventures, excursions, tallers, rialles, aigua...


Aquesta setmana, tot i ja haver pogut tornar a Kansas amb la Dorothy, hem hagut de tornar a Oz per ajudar als amics que hem fet al llarg d'aquest viatge ja que s'havien quedat paralitzats. Per això, hem gravat un MANNEQUIN CHALLENGE per recuperar el moviment i poder-los ajudar. I avui sí, definitivament, ens hem acomiadat d'ells amb una gran festa de colors.


 





PETITS: Hem experimentat amb plastelina i junts hem creat un racó d'alimentació. Dimecres hem anat agaudir del parc del Tibidabo on hem pogut pujar a diferents atraccions i referscar-nos a les fonts màgiques. I per emportar-nos un gran record d'aquest casal, hem pintat una samarreta ben original.











MITJANS: Entre tots hem pensat i creat els diferents racons decoratius pel Mannequin Challenge. També hem pogut gaudir tirant-nos pels tobogans d'Aquadiver, juntament amb els nostres companys del grup de grans. I, per recordar el casal d'aquest any, hem creat un marc de fotos amb materials varis



GRANS: Hem preparat entre tots amb molta il·lusió el recorregut i la organització del Mannequin Challenge. Hem gaudit d'una magnífica excursió al parc d'Aquadiver i hem creat un petit record amb material de tot tipus per recordar sempre el casal d'enguany.

 








TARDES: Ens hem posat a la moda i hem creat i experimentat amb slime. També hem explorat el nostre cos tot fent un mural sobre l'estiu amb pintura corporal... vam quedar ben pintats. I avui, hem preparta un deliciós berenar de pinxos de fruita perquè puguem degustar a la festa de comiat del casal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada