divendres, 29 de juny del 2018

De Kansas a Oz (S1)

El casal ha engegat amb molta energia i tots els nens i nenes han vingut amb moltes ganes d'endinsar-se en el màgic món d'Oz.

Al llarg de tota la primera setmana hem estat molt enfeinats ajudant a la Dorothy a fugir de la seva veïna que li volia prendre el seu gos Totó. El dimecres un petit terratrèmol ens va fer arribar a Oz i allà ens hem trobat amb la Bruixa del Sud ens va donar la benvinguda i li va regalar unes sabates vermelles a la Dorothy. També varem conèixer més habitants d'Oz; un home de palla sense cervell, un home de llauna sense sentiments i un lleó poruc. De sobte també ha aparegut la Bruixa de l'Oest que volia robar les sabates a la Dorothy, però entre tots i totes l'hem fet fugir, entre sorolls, màscares, rituals i bombes fètides.


ED. INFANTIL: Ens hem conegut entre tots, hem conegut els personatges d'oz i hem creat màscares per espantar a la Bruixa de l'Oest.












Mitjans: A través d'un joc de pistes hem ubicat els diferents espais de Kansas (d'on ve la Dorothy) en un mapa. Hem descobert alguns dels secrets i aficions de la Dorothy i hem creat un ritual i utensilis per fer soroll i espantar a la Bruixa de l'Oest.


















5è i 6è: Hem investigat d'on ve la Dorothy (Estats Units), hem descobert diferents coses personals de la Dorothy i hem creat bombes fètides per fer fora a la Bruixa de l'Oest.

A més, els mitjans i grans hem estrenat la piscina municipal descoberta i, tot el casal junt, hem gaudit de l'espai del Parc del Castell de l'Oreneta!!!





PRIMERA SETMANA SUPERADA AMB ÈXIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada