dijous, 30 de juliol del 2015

5è i 6è: Els fènix arriben al zoo del casal

Benvinguts i Benvingudes,

Som 5è i 6è els que us hem estat informant de tot el que ha passat al casal durant aquestes 5 setmanes.

Aquesta última setmana nosaltres, els grans del casal, venim de l'acampada mooolt adormits encara que ens ho passéssim genial.

Ens ho estem passant la mar de bé ja que el Dilluns vam triar l'au fènix com a animal fantàstic que havíem de treballar aquesta setmana i en vam construir de petits amb papiroflèxia ens van quedar molt bonics encara que ens costes molt de fer-ho.

Com cada Dimarts vam anar a la piscina i ens vam fer una bona refrescada.

Vam tenir molta mala sort el Dimecres ja que al arribar a Manlleu se'ns va posar a ploure a bots i a barrals i vam haver de tornar cap a Centelles on els monitors ens van preparar uns jocs i també ens ho vam passar super bé!!!!

Avui Dijous hem estat tots enfeinats escrivint al blog. Tots els nens i nenes del Casal ens diuen que s'ho han passat moooolt i molt bé!!!!!

I demà Divendres per acabar el Casal els monitors ja ens han preparat una gimcana per l'últim dia on seguríssim que ens ho passarem super bé!!!!

Us recordem que aquest Divendres a les 17:00h. farem un petit berenar de cloenda a l'edifici de dalt de l'escola Ildefons Cerdà  (Casal). 
Us hi esperem amb moltíssimes ganes!!!!
 
QUE TINGUEU UN MOLT BON ESTIU!!!!


Laia Pulido
Maria Umbría




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada