divendres, 13 de juliol del 2018

Hem recuperat els punts febles (S3)

Infants, famílies...

Ja hem arribat a l'equador del Casal, però seguim amb molta energia.

Entre tots hem aconseguit recuperar/trobar el cor de l'home de llauna, el cervell de l'espantaocells i la valentia del lleó.

Voleu saber tot el què hem fet tota aquesta setmana? Hem estat molt ocupats eh!



PETITS: Aquesta setmana ens ha tocat ajudar al home de llauna a recuparar els sentiments i el seu cor. Per això hem treballat molt l'afecte. Hem fet galetes de xocolata per mostrar el nostre afecte als companys, hem fet un autoretrat amb aigua de colors i hem experimentat amb sal.



MITJANS: Tots i totes hem portat a terme diferents activitats per poder ajudar al lleó a recuperar la seva valentia i a no tenir por davant de res. Per això hem construit un atrapapors cadascú per, també, fer fora les nostres pors.


GRANS: Dilluns vam començar posant a prova les nostres dots d'intuició i lògica amb un scape room a tres bandes per descobrir l'objectiu de la setmana. Des de llavors hem estat molt enfeinats pensant i organitzant la gimcana "guarra" pels nostres companys i companyes del casal. Ha estat tot un èxit!


Grup de GRANS - Els organitzadors
 
TARDES: Hem pogut gaudir d'alguns trucs de màgia a càrrec del nostres amic i conserge Mag Marc. També ens hem relaxat amb una sessió de massatges i relaxació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada