divendres, 21 de juliol del 2017

És l'hora del tè!

Hola, soc l’Alicia del país de les meravelles i aquesta és la quarta setmana que estic amb vosaltres al casal.

Tot i que m'han dit que ja arriba el final d'aquesta magnífica aventura us he de dir que m'ho estic passant genial.

Aquest dilluns ens va visitar el Sr. Temps. Va arribar una mica enfadat i buscava el Barreter Boig, a qui encara no coneixem, perquè deia que l'havia traït i venut a la reina, la qual li volia tallar el cap. Per això, ens ha tingut tota la setmana aturats a les 18:00h, a l'hora del tè. Per sort, finalment hem aconseguit convèncer-lo de que no és així i entre tots li hem fet entrega d'uns magnífics rellotges perquè pugui fer la seva feina molt millor.

A més, aquesta setmana ha estat carregada d'activitats molt divertides.

Els gegants de P3 han creat un rellotge gegant i han recuperat les hores i el temps amb una excursió pel poble, on van poder descobrir els secrets més amagats dels rellotges de la mà del rellotge Valldeneu.

Els conills i meravelles de P4 i P5 van fer tot de proves per recuperar el temps i van prendre el tè tres vegades en un dia. A més, al divendres, juntament amb els gegants, van poder experimentar amb la llum i els colors fluorescents.

Els Pupús Sexis de 1r i 2n van fer una ruta pel poble per descobrir diferents rellotges de sol amagats. També van fer un mural amb elements naturals i, per passar la calor, ho van rematar tot amb una guerra d'aigua.


Els Xanclaunes de 3r i 4t van fer un petit recorregut per la ruta dels rellotges de Centelles. A més, també van sortir al poble a fer el joc de la pinça per posar a prova les seves capacitats negociadores.


Els Sobrereros locos de 5è i 6è també van fer una part de la ruta dels rellotges de Centelles i van acabar amb un bon bany a la font del Rossell. A més, dilluns van fer una gimcana pel poble que va ser molt divertida.


Per últim, tots els grups de primària (de 1r a 6è) el dijous van col·laborar en un projecte de millora pel poble en el qual van recórrer diferents carrers del poble recontant i classificant les espècies d'arbres que hi hi plantats.

I ara estant tots carregant piles per encara l'acampada que faran aquest vespre al recinte del casal, on els esperen jocs de nits plens de misteri i màgia, pel·lícules acompanyades dels amics i crispetes i molts, molts riures!

Fins la pròxima!

Alícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada